MinutesMasterin käyttö Zoomin kanssa

Yhdistä Zoom-tilisi, nauhoita kokoukset ja saat muistiot tekoälyn avulla automaattisesti.

Zoom-kokousten muistiot →

Yleiskatsaus

MinutesMaster voi lähettää nauhoitusbotin Zoom-kokouksiisi. Botti liittyy puolestasi, nauhoittaa kokouksen ja tuottaa automaattisesti litteroinnin puhujineen sekä jäsennellyn muistion (yhteenveto, asialista, tehtävät). Zoomin vaatimusten mukaisesti valtuutat ensin MinutesMasterin toimimaan puolestasi (kertaluonteinen yhdistäminen), ja sinun on oltava itse paikalla kokouksessa, jonka haluat nauhoittaa.

1. Lisää sovellus – yhdistä Zoom-tilisi

  1. Kirjaudu MinutesMasteriin ja avaa Profiili → Integraatiot.
  2. Napsauta Yhdistä Zoom.
  3. Sinut ohjataan Zoomiin valtuuttamaan MinutesMaster. Tarkista käyttöoikeudet ja napsauta Allow.
  4. Palaat MinutesMasteriin ja näet tilan ”Yhdistetty” sekä Zoom-sähköpostiosoitteesi. Siinä kaikki – tämä tehdään vain kerran.

2. Käytä sovellusta – nauhoita Zoom-kokous

  1. Aloita isännöimäsi Zoom-kokous tai liity siihen ja pysy kokouksessa (Zoom edellyttää, että valtuuttanut käyttäjä on paikalla, jotta botti voi nauhoittaa).
  2. Siirry MinutesMasterissa kohtaan Uusi muistio → Kokousbotti.
  3. Liitä Zoomin kokouksen URL-osoite ja napsauta Luo kokousbotti.
  4. Botti liittyy kokoukseen (päästä se sisään odotushuoneesta, jos sitä pyydetään) ja nauhoittaa.
  5. Kun kokous päättyy, litterointi ja muistio näkyvät kohdassa Kaikki muistiot valmiina tarkasteltaviksi ja vietäviksi (PDF, DOCX, TXT, SRT, VTT).

3. Poista sovellus – katkaise Zoom-yhteys

Voit katkaista yhteyden milloin tahansa kahdessa paikassa:

  • MinutesMasterissa: Profiili → Integraatiot → Katkaise yhteys. Tämä poistaa tilillesi tallennetun Zoom-valtuutuksen.
  • Zoomissa: avaa Zoom App Marketplace → Manage → Added Apps, etsi MinutesMaster ja peru käyttöoikeus napsauttamalla Remove.

Kun yhteys on katkaistu, MinutesMaster ei voi lähettää bottia Zoom-kokouksiisi, ennen kuin yhdistät uudelleen.

Tiedot ja tietosuoja

Kun yhdistät Zoomin, MinutesMaster tallentaa Zoom-tilisi sähköpostiosoitteen ja näyttönimen sekä viittauksen valtuutukseesi. Varsinaisia Zoomin käyttötunnuksia säilyttää salattuina kokousten nauhoituspalvelumme tarjoaja, emmekä koskaan tallenna niitä selväkielisinä. Tallenteet ja litteroinnit käsitellään muistioidesi laatimiseksi. Kaikki yksityiskohdat löydät tietosuojaselosteesta ja käyttöehdoista.

Tuki

Tarvitsetko apua? Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@minutesmaster.ai, niin palaamme asiaan.